STROPERMENU                               

Een dagvers menu van vier gangen............................. 29,5

Dit menu uit te breiden met een extra gerecht............ 35

 

SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit onze keuken
bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht,
hoofdgerecht en een dessert........................................... 
42

Laat u verrassen met dit menu van vijf gangen,
het specialiteitenmenu met een extra gerecht ................
48             

Een exclusief zes gangenmenu gebaseerd op,
het specialiteitenmenu met twee extra gerechten...........
54

 

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 1.50 per fles (0,75 lt) 

VOORGERECHTEN

Tonijn  14

Met boekweitnoodles, sojaboontjes, boemboe en krokante kippenhuid met komkommer.         

 Oesters 9.50/3 st, 18.50/6 st
Fine de Normandië-Blanche. De oesters met een lichte schelp en een pittige smaak.

Coquille 16

Met bospeen, chermoula en saus garam masala.

Garnalen kroketjes 10
Twee huisgemaakte kroketjes van Hollandse garnalen met dragonmayonaise.

Gravad lax  12

Gemarineerde zalm, mierikswortelcrème, bietenchutney en zure room.

Gamba 13

Met aubergine, papadum, tandoori en linzen.

HOOFDGERECHTEN

Hollandse kabeljauw 23

Creme van knolselderij, mandarijn, lardo en een dressing van verjus en walnoot.

Heilbot  23
Paella negra met aubergine en romesco, inktvisconfit en jus gekonfijte knoflook.

Snoekbaars 21

Tortelloni van tomaat en pijnboompit, ansjovistapenade, spinazie en parmezaan.

Zeeduivel 24

Met pompoencrème, polenta en saus vadouvan.

Bouillabaisse 19
Rijkgevulde vissoep met rouille, croutons en gruyère.

EntrecÔte  27.50

Mooi gemarmerd "grainfed" oceanbeef uit Nieuw-Zeeland (190 gr) met aarappelrosti, gekarameliseerde witlof en kalfsjus.