STROPERMENU                               

Een dagvers menu van vier gangen............................. 29,5

Dit menu uit te breiden met een extra gerecht............ 35

 

SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit onze keuken
bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht,
hoofdgerecht en een dessert........................................... 
42

Laat u verrassen met dit menu van vijf gangen,
het specialiteitenmenu met een extra gerecht ................
48             

Een exclusief zes gangenmenu gebaseerd op,
het specialiteitenmenu met twee extra gerechten...........
54

 

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 1.50 per fles (0,75 lt) 

VOORGERECHTEN

Tonijn & Pulpo 14

Met causa, aji amarillo dressing, avocado en rode ui.         

 Oesters 9.50/3 st, 18.50/6 st
Fine de Normandië-Blanche. De oesters met een lichte schelp en een pittige smaak.

Coquille 16

Bloemkoolcrème, parmezaan, zoet-zuur van venkel en gerookte amandel.

Garnalen kroketjes 10
Twee huisgemaakte kroketjes van Hollandse garnalen met dragonmayonaise.

Tartaar van zalm 12

Mierikswortelcrème, komkommer-gel en tomaat.

Zeebaars 11

Gebakken broodknodel en groene asperge met prei en chili-olie.

HOOFDGERECHTEN

Hollandse kabeljauw 22

Geroosterde paprikacoulis, orzo, jus van Paella en voorjaarsgroenten.

Heilbot  23
Gratin Dauphinois, crème van tuinerwten, artisjok en buikspek.

Rogvleugel 22

Gemarineerd in ëscabesch"geserveerd met handgerolde cous-cous, kruidenmayo met ei en ansjovis.

Schotse zalm 23

Geroosterd met witte asperge, gebakken knolselderij en saus nouilly prat.

Bouillabaisse 19
Rijkgevulde vissoep met rouille, croutons en gruyère.

Kalfsrib-eye 24

Met kalsfjus en tarte tatin van ui en sucade.